Aanmelding en wachttijd clientenstop

Telefonische spreekuren:
maandag t/m donderdag: 9.00 – 9.30 uur en 13.00 – 13.30 uur
vrijdag: 13.00 – 13.30 uur
via telefoonnummer 035-6836083

Op andere tijden kunt u ons antwoordapparaat inspreken en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Wachttijd:
Menno Buit neemt momenteel geen nieuwe clienten aan.

Peter Hoffman heeft een cliëntenstop. De wachtlijst is voorlopig gesloten. U kunt deze website in de gaten houden voor de actuele stand van zaken.

Prya Jharap heeft een cliëntenstop. De wachtlijst is voorlopig gesloten. U kunt deze website in de gaten houden voor de actuele stand van zaken.

Suzanne Ponsioen heeft een cliëntenstop. De wachtlijst is voorlopig gesloten. U kunt deze website in de gaten houden voor de actuele stand van zaken.

Willeke Sijbers heeft een cliëntenstop. De wachtlijst is voorlopig gesloten. U kunt deze website in de gaten houden voor de actuele stand van zaken.

Robert Vriesman heeft een cliëntenstop. De wachtlijst is voorlopig gesloten. U kunt deze website in de gaten houden voor de actuele stand van zaken.

Karin Zeekaf heeft een cliëntenstop. De wachtlijst is voorlopig gesloten. U kunt deze website in de gaten houden voor de actuele stand van zaken.

Frank Zwartenkot heeft een cliëntenstop. De wachtlijst is voorlopig gesloten. U kunt deze website in de gaten houden voor de actuele stand van zaken.

(update: 04-06-2019)